Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В кухнята тъщата прави кюфтета.Малкото коте идва при нея и си проси месце:
    -Мяу, мяу!
    Тъщата го рита с крак:
    -Марш!
    Котето пак идва и пак:
    -Мяу, мяу!
    -Махай се, бе! - ядосано го подритва тя пак.
    В кухнята влиза зетят. Тъщата:
    -Зетко, направила съм ти кюфтенца!
    Зетят сяда на масата. Тъщата му пълни чинията, а котето пак идва и се подмилква на зетя. Той:
    -На, коте, хапни си малко!
    Котето хапва парче от кюфтето и пада на пода.
    Зетят на тъщата:
    -Ах,тиии, гадинооооо!!! Намислила си да ме отровиш, а!!!
    И й забива такова такова яко кроше, че тъщата отлита в ъгъла.
    -Yesss!! Ще риташ, а! - отваря очи котето...
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Attached Files
      Избери Твоят ... SOUND
      https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Преди сватбата:

ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
        ТЯ: Да си ходя ли?
        ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
        ТЯ: Обичаш ли ме?
        ТОЙ: Разбира се!
        ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
        ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
        ТЯ: Ще ме целунеш ли?
        ТОЙ: ДА!
        ТЯ: Ще ме биеш ли?
        ТОЙ: В никакъв случай!
        ТЯ: Може ли да ти вярвам?

След сватбата - четете отдолу нагоре.

------------------------------------------------

Моше отишъл при Исак...И започнал:
        -Как си Исак,как са вашите,жена ти,децата?Върви ли новата кола?Виждам нови мебели имаш...Тая плазма хубава ли е?Кучето ти как е?Роднините?Леля ти?Акциите на борсата,бизнеса,как са?Така и така съм дошъл...Имаш ли да ми заемеш 1000 шекела?
        Исак:
        -Да ти заема,защо да не ти заема...Ама ме целуни по врата...
        -Че защо по врата бе ,Исак?
        -Ми и ти от далече започна...
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:08.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Днес получих следния SMS: "Аз живея в къщата отсреща Хайде да се запознаем!"
          Аз отговорих: "Аз живея срещу моргата и някак си не ме блазни предложението."
          alfa romeo sprint 1984

Comment

• В самолет седят един до друг арабин и морски пехотинец. Пехотинецът си свалил обувките и се изтегнал на седалката. Арабина го помолил да се премести, за да отидел да си вземе кола от стюардесите. Пехотинеца се усмихнал широко и предложил той да отиде, и без това бил до пътеката. Та докато отивал и се връщал, арабина му се изплюл в обувките.
            Стигнали до където летели, пехотинеца си обул обувките, усетил каква е работата, обърнал се към арабина и му казал - "Докога ще е така, приятелю? Докога ще е тази омраза, неприязън и ненавист между нас? Докога ще се нараняваме, ще си плюем в обувките и ще си пикаем в колата, а?"

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колко пари ще ми вземете до гарата
              5лв
              ами ако жена ми дойде с мене
              Пак 5.
              ВИДЕ ЛИ МА БОКЛУК НИЩО НЕ СТРУВАШ
              !
              Само българин при покупката на лекарства не пита аптекарката за страничните ефекти,а пита "А с тях нали може да си пия алкохол"?
              Last edited by kendo; d.m.y г., 20:07.
              Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

• Двама каубоя си говорят:
                - Имам най-бързата ръка в Дивия Запад.
                - Аз предпочитам жени!
                ------------------------------
                Двама приятели си говорят. Единият казал:
                - Искам да си купя куче, жената не дава.
                Вторият:
                - Мислиш ли, че кучето ще даде?
                ------------------------------
                Родителите на младия Иванчо излезли на вечеря и той решил да се възползва като покани Марийка на гости. Дошла тя, сипали по една Кока-Кола Лайт и започнали да четат литературно Достоевски. Докато в транс мачкал гърдите ѝ, той по естествен път стигнал до извода, че трябва да отпразнува усамотението с мощен секс и без да се триуми я почнал - то не било в "детската", в спалнята, в кухнята, в банята, накрая стигнали до коридора. Иванчо, невиждал друг път такава свобода, се раздавал като Manowar в Каварна и по време на няколкочасовия пърформанс я въртял все едно е шиш в Мимас. Яко се били улисали, кулминацията вече наближавала, Мимето от удоволствие виела на около 110 децибела, когато внезапно входната врата се отворила и на прага застанали изумените родители. Във възцарилата се тишина майката погледнала Иванчо и със свити устни проронила:
                - Иване, маме, защо бе, ЗАЩО СИ БОС НА ЦИМЕНТА?!?!??
                Last edited by pa4ito; d.m.y г., 17:31.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• - Кажи ми, би ли преспала с мъжа ми?
                  - В общи линии не...
                  - Защо?
                  - С нищо не е по-добър от моя!
                  - В общи линии си права...

Две приятелки си говорят:
                  - Твоят много ли пие?
                  - Докато почне да вижда малки зелени човечета.
                  - Моят и с тях продължава да пие.

Жена пита мъжа си :
                  - Скъпи,как ми намираш гърдите?
                  -Трудно..

Възрастна жена за първи път в живота си опитва уиски.
                  - Странно - отбелязва тя. - Поразително напомня на лекарството, което мъжът ми, вече тридесет години, пие против болки в стомаха.

Девойка ражда и врещи като луда:
                  - Извадете го това от мееен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна!
                  По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея:
                  - Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли!
                  Момчето с каменно изражение:
                  - Еми, аз кога ти виках “Дай да ти го сложа отзад”, ти викаш “НЕ! ЩЯЛО ДА БОЛИ!”! Трай сега ..
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:34.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Колко форумци са необходими, за да бъде сменена една електрическа крушка? Отговор: 1193

1 - сменя крушката и пише във форума, че е сменил крушката.
                    12 - споделят сходни жизнени опитности и истории за подмяна на крушки по най-различни начини.
                    7 - предупреждават, че подмяната на ел.крушки е опасна работа.
                    27 - посочват граматическите и правописни грешки в предишните постове.
                    53 - започват да се дръгнат с грамотните.
                    156 - пишат на модератора на форума оплаквания по повод недопустимото обсъждане на замяна на ел.крушки в този форум.
                    41 - поправят грешките в постовете на тези, които се карат с онези, които първи са посочили граматическите грешки.
                    109 - настояват да се премести обсъждането на темата за смяната на крушката на друг форум
                    203 - настояват обсъждането на грешките да бъде прехвърлено във forums.spelling и forums. punctuation.
                    111 - пишат, че всички използват ел.крушки, затова обсъждането на подмяната им е напълно допустима във форума.
                    306 - спорят кои ел.крушки са по-добри, къде да се купуват и кой начин на подмяна е най-ефективен.
                    27 - дават линкове на сайтове, където могат да се видят образци на най-различни ел.крушки.
                    14 - съобщават, че линковете са сдухани и изпращат работещи линкове.
                    3 - пишат, че са намерили на тези сайтове материали, които касаят форума, което прави обсъждането на дадената тема във форума допустима.
                    33 - сортират всички предишни постове в един и накрая добавят своето мнение.
                    12 - заявяват, че завинаги напускат форума, т.к. не могат повече да понасят разгорялата се дискусия.
                    4 - предлагат да се въведе FAQ по ел.крушките и тяхната подмяна.
                    25 - предлагат да се отвори нов форум....
                    48 - заявяват, че форумът ..... е точно за това

Comment

• Пернишка класика: концерт за винкел и кирка в уа-минор.

....................................

- Ало, Софийска вода ли е?
                      - Да, какво обичате?
                      - От чешмата ми тече вода!
                      - А... вие какво очаквахте?
                      - Ами, като гледам сметката, очаквах да е поне Хайнекен!

.....................................

Български министър е на посещение в Италия. След деловата част италианският му колега го кани на вилата си. Нашият човек е учуден от прекомерния лукс и пита италианеца:
                      - От наследство ли получи такова богатство, че си построил такъв палат?
                      - Не - отговорил италианецът - ама виждаш ли оная магистрала?
                      - Да - кима нашият....
                      - Е, асфалтът й е вместо 15 см само 14. Оттам са паричките за виличката.
                      След време италианецът връща посещението и след деловата част е поканен на гости във вилата на българския министър.
                      Какво да види?
                      Не е палат, а дворецът на персийския шейх - водоскоци, градини, фонтани, басейни, тенис-кортове...
                      - Е, не, откъде тия пари? - пита италианецът.
                      - Виждаш ли оная магистрала?
                      - Не! Не я виждам - кокори се чужденецът.
                      - Именно! Оттам са!

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Секси блондинка се прибира от фитнес .. Мъж я посреща и я целува нежно.
                        - Ти си пиян.
                        - Не, миличко, защо?
                        - Очите ти са зачервени .
                        - Да, мило, къпах се, знаеш как е, малко шампоан да попадне в очите и ето резултата .
                        - Ти си пиян.. миришеш на алкохол ..
                        - Не съм пил - ментов шампоан и лимонен балсам .. ето ти - мохито!
                        - Пиян си .. - настоява блондинката
                        - Добре де, мама му стара и да съм, какъв е проблемът? Сготвих ли? Ела, виж тук във фурната - сготвих. Изчистих ли? Гледай - сочи с ръка на около - изчистих. Напазарувах ли - напазарувах. Закарах ли децата при майка ти - закарах ги. На работа бях. Ходих да платя и сметките защо да не мога да пия едно? Женени сме от 10 години и все аз върша това ..какво като пия едно малко? Айде да идем да се потъркаляме в кревата и стига с това "пиян си", та "пиян си".
                        - Пиян си, разкарай се.. тъпак!
                        - Ще се разведа с теб да знаеш .. и ще си пия колкото искам ..
                        Блондинката сменила тона и с най-сериозния си глас рекла:
                        - Господине, ние не сме женени, нямаме деца и в момента сме в парка, ще повикам полиция ако още веднъж ме докоснете и твърдите че съм ваша съпруга....
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Вървят трима ветерани от войната през гора. Единият има рана на глезена, другият е със счупен крак, а на третия са му счупени и двата крака и се движи с инвалидна количка. Стигат до някаква река и трябва да минат от другата страна...

Първо минава този с раната на глезена. На другия бряг той си гледа крака и радостно възкликва:

- Тази вода е вълшебна, кракът ми е излекуван!

Тръгва вторият. Излиза на отсрещната страна, поглежда си крака и крещи:

- Чудо, счупеният крак оздравя!

Последен минава този с инвалидната количка. Излиза на срещуположния бряг, оглежда се и казва:

- Егати тъпотията! Имам нови гуми на количката...

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Диспечер от Бърза помощ:
                            - Ще ви помоля да ми обясните какво точно означава "Еба му се мамата на човека" - падна ли, преби ли се, удари го ток, кола ли го блъсна...?
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• - Знаеш ли, аз гледам как мъжът отваря вратата и определям дали си подхождаме...
                              Ако той грубо пъха ключа в ключалката - то той е груб любовник и не е
                              за мен, а ако той си изпуска ключовете и не може да намери ключалката,
                              той е неопитен любовник и също не е за мен... А ти как отваряш вратата,
                              мили?
                              Момчето:
                              - Ами, аз първо лизвам ключалката...

.................................................. ....

Влиза един мъж в банката и пита служителката:
                              - Mога ли да си вкарам шибаните кинти в скапаната ви банка?
                              - Господине, моля дръжте се възпитано...в банка сте...
                              - Кво ми дреме, ма...искам един шибан влог в ебаната ви банка.
                              - Не може така, господине...и повиква управителя!
                              Управителят:
                              - Какъв е проблемът тук? Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
                              - Не бе...спечелих некви шибани милиони от
                              скапаната лотария и искам един шибан влог в ебаната ви банка.
                              - И кво? Тъпата кучка не ще да ви обслужи ли?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• "...Фактически, биполярната преориентация на четиривалентната реакция на отоклиментарните тримплекси с техните корелативни релации, се заключава в един елементарен фотонно-нуклеарен полуразпад на кварките в йонното поле, по време на протичането на йонофорезата."
                                145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X